cégünk

Alapítás és a kezdetek
A Kima Project Kft-t Németh Máté alapította 2018-ban. A vállalkozás célkitűzése kezdettől fogva professzionális projekt irányítási szolgáltatások nyújtása hazai és nemzetközi ügyfeleknek.

A vállalkozás egyik alapköve a Kima Stúdió Kft-vel való együttműködés. A Stúdió döntően tervezői tevékenységével kiegészülve a lehető legkomplexebb szolgáltatást tudjuk nyújtani megrendelőinknek.

Múlt és jelen
Első megbízásaink döntő többsége államilag támogatott felújításokhoz és új építésekhez kapcsolódó műszaki lebonyolításra és műszaki ellenőrzésre szólt. Az első esztendő munkája megalapozta a csapat szakmai és anyagi stabilitását, és lehetővé tette a létszám növekedését is. Egy év elteltével a portfólió is színesedett új szakmai és megrendelői környezetből származó lehetőségekkel.

Kihívások, jövőkép
Jövőképünk megfelel a kezdeti célkitűzéseknek, és az azokat igazoló kezdeti időszaknak. A csapat szakmai és emberi értékeit kamatoztatva szeretnénk megrendelőink maximális elégedettségére lenni az igényeknek leginkább megfelelő szolgáltatással.

Készen állunk az új kihívásoknak minden tekintetben megfelelni, vállalkozásunk további fejlődésének és eredményességének érdekében.